Eloísa Suárez

Una de les nits projectarem una carta blanca en dues direccions, entre dues trobades sobre cinema contemporanis. Hem co-programat una nit amb el concepte de PELIS COM PEDRES / PEDRES COM PELIS. L’Eloísa va venir a la primera edició i el seu projecte Cine Cauce parteix d'una necessitat com la nostra: espais alternatius d'exhibició i reunió entre el cinema i les altres arts. 

Cine Cauce és un espai rural de trobada per al diàleg i l'intercanvi de sabers. Les convidades iberoamericanes conversen en sessions col·lectives  sobre diferents temes vinculats a l'exhibició de les imatges a moviment. Relacionem la programació, la creació experimental i els arxius alternatius per compartir experiències, casos d'estudi i eines per tal de generar coneixements compartits entre les convidades, les assistents i l’equip.


BIO

Està interessada en les diverses manifestacions de l'exhibició alternativa i la programació de cinema situada en contextos rurals i perifèrics. Durant el seu mestratge de curadora a Elías Querejeta Zine Eskola va conceptualitzar i materialitzar la trobada Cinema Cauce. Ha treballat com a programadora de cinema i música al Goethe-Institut a Ciutat de Mèxic i Madrid, com a gestora cultural en els projectes de l'àrea Z365 del Festival de Sant Sebastià oa Procine (CDMX) coordinant i col·laborant amb xarxes de cineclubs. També va treballar al departament d'acreditacions de la Berlinale ia diverses iniciatives culturals alternatives a Berlín. Recentment va participar en el comissariat col·lectiu del cicle de cinema Europa i ruralitats per al Ministeri de Cultura (Espanya).           

Les trobades de no-ficció en camp obert, no la pel·lícula.
Los encuentros de no-ficción en campo abierto, no la película.
The non-fiction encounters in the countryside, not the movie.
 
MAS MAURICI

T-11, KM 0.
43330 
Riudoms, Tarragona
(Catalunya) 
Espanya
CONTACTE

Info

→ Contacte
→ Email
→ Instagram
       
ESP

ENG