Olatz Ovejero

L'Olatz Ove ens parlarà dels processos fílmics de creació a través de la confecció d'un herbari col·lectiu del Mas Maurici amb tots els participants d'aquesta edició. Amb això pretén dialogar el procés creatiu i d'investigació amb la preservació, el tacte, l'observació i la cerca en l'entorn. 

A través d'"Iruñea, mon amour", una pel·lícula que té en procés de creació i que tracta sobre la figura trascendental de María Luisa Elío, Olatz i la seva mare, comencen una aventura conjunta per rescatar la memòria d'Elío. Una misteriosa missió entre dues famílies, dues cases i dos balcons. Una obra entre la memòria, l'autoficció i i el retrat. BIO

Olatz Ove es va graduar en Comunicació Audiovisual (UNAV, 2019) i és màster en Teoria i Pràctica del Documental Creatiu  (UAB, 2020) i en Humanitats: Art, literatura i cultura contemporània  (UOC, 2021). El seu primer curtmetratge “A cambio de la vida” (2020), estrenat a ZINEBI, va ser premiat a Doclisboa, Alcances i Festival de Huesca. Així mateix, va ser seleccionat per l'ICAA per al seu espai 2cool4school, inserit dins del Short Film Corner del Festival de Cannes. Ha participat als laboratoris de desenvolupament com Intersecció (Corunya, 2022), l'Alternativa (Barcelona, ​​2023), Zukugailua (França, 2023) i Mostra de dones (Guatemala, 2023). A l’actualitat, està desenvolupant el llargmetratge “Iruñea, mon amour”, que aborda les fillades, i properament estrenarà el proper curtmetratge,“Amamama”.           

Les trobades de no-ficció en camp obert, no la pel·lícula.
Los encuentros de no-ficción en campo abierto, no la película.
The non-fiction encounters in the countryside, not the movie.
 
MAS MAURICI

T-11, KM 0.
43330 
Riudoms, Tarragona
(Catalunya) 
Espanya
CONTACTE

Info

→ Contacte
→ Email
→ Instagram
       
ESP

ENG